Chelsea i trubbel. Å andra sidan slog United ut Liverpool och firade också Böhmen

På grund av vår kvalitet är resultaten alltför dåliga. Spelarna skulle förtjäna mycket mer. Nu, naturligtvis, är det mycket lätt att kritisera både mig och spelarna. Men med detta helt oense “, säger Jose Mourinho, tränare för Chelsea.

Chelsea nederlag körde substitut Naismith, författare till ett hat-trick. På fältet kom han i den 9: e minuten för skadade Besic. Och åtta minuter senare, i straffområdet Chelsea sprang på ett inlägg från vänster som strömlinjeformade huvudet in i nätet.

I 22 minuter var det redan två mål.Naismith höll ut lite innan kanten av området och dess skott efter landet steg till 2:. 0.

gateway Chelsea försvarade Begovic, som i församlingen ersatte skadade Courtois

Regerande dig för hela första Halvvägs genom ett enda skott vid porten. Parade från det medan slår mutter, men Chelsea trots efter påtryckningar utjämnas. Däremot i 82 minuter han avslutade en hattrick Naismith – 3: 1.

Fem matcher – en win, tre förluster. Detta är en dålig introduktion till säsongen för Chelsea. Och även en chans för konkurrenter i kampen om titeln som du skapar i början år avgörande fördel.

Till exempel ledarna Manchester City har inte förlorat en punkt. Gjorde inte ens ett mål…Den här gången vann han 1:. 0 Crystal Palace på planen, som ska beslutas av segern till sista minuten Iheanacho

För länge det verkade som Manchester City för första gången i säsongen tvekar. Ju mer så att i den 25: e minuten var han tvungen att lämna planen skadade anfallaren Agüero. Han ersatte De Bruyne, som vann den första minuten efter att ha kommit ut ur Wolfsburg.

Båda målvakterna höll nollan tills den 90: e minuten när McCarthy kapitulerade hem. Hans första mål i Premier League anfallare gjorde arton Iheanacho, som var på planen en minut.

Manchester City vann öppningen fem ligamatcher för första gången från år 1912 till 1913. Hittills dessutom neinkasoval

Under första halvåret duellen Manchester United -. Liverpool ingen av lagen inte producera ett skott på mål.Strax efter pausen, men skickades hem efter Matte marken försitta Blind.

Liverpool jag kom in några chanser, men höll United målvakten De Gea, som odchytal första matchen den här säsongen. . Efter 70 minuters extra sanktion efter en foul Gomez helnöjd Herrera hem

Chansen utlöste besökarna 84: e minuten akrobatisk sköt Benteke, som har vunnit de senaste tre matcher mot Manchester United: två gånger för Aston Villa , en gång bakom Liverpool. Två minuter senare, men modifierad ställningen 3: 1 Martial

Arsenal firas också, för vilka återigen tog målvakt Cech..Han höll igen nollan så bidrog vinna två. 0 mot Stoke

I början av spelet, tre stora möjligheter väg Sanchez, Stoke har hållit målvakt och Butland goalpost. Efter en halvtimme spelet hade ett team från Londons berömda linjer – efter Özilově lustiga midjan sköt Walcott. Följaktligen hade Joselově skottet träffade Tjeckien, som rensar tredje nollan i rad.

Även i andra hälften hade överlägsenhet hemma och i slutet av försäkrade rader Arsenal alternerande anfallaren Giroud.

Swansea förvånansvärt förlorade på grund av Watford gjorde bara Ighalo ett mål. Favorit använde inte ett 26 minuters strömspel.