CSKA Moskva mot “Dynamo”

CSKA Moskva mot “Dynamo” Tasha visade Cherchesovu och Goncharenko obmateril Musa
Och allt detta gick till fördel för “Spartacus”.

En stor förlust i matchen mot London “Arsenal” och ett pressat schema för spel i CSKA pressas en stor insats.
I ett hem derby mot “Dynamo” i “armé” i reserv gömmer mittfältet ledare Alexander Golovin, Vasilij Berezutskij dök aldrig på fältet, och den centrala mittfältaren Bibras Natkho, som under våren inte limmades till spelet, passerar nästan i stil med Adam Hiddink.

Under de första minuterna, tog hemmalaget “VEB Arena” skapade viss kvalitet, men resultatlösa attacker, som Gästerna vackra motattack (endast i första halvlek hade de samlat fyra stycken), varav exakt slag mot bortre hörnet av Igor Akinfeev, Alexander avslutade Tasha. På 11: e minuten öppnade “Dynamo” ett konto.

På blåvita början av den andra halvan var en framgång är en annan snabb attack Evgeny Lutsenko från mittlinjen för att göra ett genombrott på den vänstra, rymde från Aleksej Berezutskij och körde längs “armé” gate, och i baren vaktade passet gratis Tasha. 0: 2 visades på resultattavlan till 50: e minuten. Den här tiden såg Dynamo framåt mycket bättre än sina rivaler.

Naturligtvis passade en sådan poäng på hemglade inte laget för Viktor Goncharenko. En halvtimme före slutet av matchen, tränare för rött och blått sätta dumma Vitina och Musa, släppa Golovin och Chalova. Nigerianska upprörd och skakade hand med Goncharenko, varefter tränare laddade kärn tal mot Ahmed: “Ni, pi ** raser, kommer att sitta på * ui här fram till slutet av livet, insåg b * yat? Åh, alls eller vad? “