Medan en bild dyker upp

Medan en bild dyker upp, där Keita och Fabigno kommer att agera mer med en syn på attacken, kommer Jordan att vara ansvarig för att bygga spelet i mitten av fältet. Det är sant att “Liverpool” i detta scenario riskerar att sakna kreativitet i centrallinjen, särskilt i matcher med lag från andra hälften av bordet.

Det är uppenbart att ingen är immun mot skador, men om alla är friska är Klopps huvuduppgift att välja rätt kombination av sina mittfältare och inte förstöra atmosfären i laget.

Ja, och Adam Lallana har ingen plats alls. Om samma Milner fortfarande kommer att användas som huvudreservist, har Lallana praktiskt taget inga chanser. Det är inte uteslutet att han kommer att lämna klubben, efter att ha lämnat hyra.

hållare

För första gången hade Jurgen Klopp en riktig djup bänk i Liverpool. Nästan varje position har ett dubbelval, och till och med en trippel.

Sturridge, Origami, Shakiri, Lallana, Milner, Kline – dessa spelare är inte startlinjen. Glöm inte de lovande ungdomarna. Welshman Woodburn har allt för att bli en värdig efterträdare till Bale, och snabbvingen Ojo förra säsongen var imponerande i vänliga matcher. Det är uppenbart att sannolikheten för ett genombrott av någon av ovanstående spelare i huvudlaget är minimal, men vi måste också bygga på den gömda potentialen hos “redsna”. Förresten, i fallet även Lazar Markovich. Kanske kommer det till liv?

Medan i artikeln fasta plussar sparar vi negativet. Jag slår vad om att Mo Salah bromsa prestanda och märket för 30 mål inte strejker. Syndromet av den andra säsongen i England, trött efter en kontroversiell VM och moraliska förödelsen efter en skada i Champions League-finalen. På senare tid har Salah kan vinna Champions League, “Golden Boot” och bli en hjälte för nationen i VM, men planen misslyckades i alla tre riktningar. Mo återvänder till England utmattad och moraliskt förödad. Några månader för rehabilitering kommer han behöva.