Misstänksam uppmärksamhet.

Gästmöte med “Rostov” den 2 oktober 2016 var den sista för Eremenko i röd och blå uniform. Sedan dess handlar han inte om professionell fotboll, spelar inte några otäcka saker och tar regelbundet del i ett enskilt program, kör amatörer.

Romers kontrakt med CSKA fungerade fram till juni 2018, men hösten förra året bröt på grund av spelarens fel. Nu bor han i status som en friagent, och i den kommande sommaren, i augusti, kan han börja träna. Förmodligen, redan i oktober ser vi Eremenko igen i stor fotboll. För detta behöver han bara hitta en ny klubb.

Naturligtvis avstod ingen möjlighet att återvända till “arméns” led, men innan diskvalifikationen Roman fick 2,3 miljoner euro per år. En stor del för den moderna CSKA, även om vi anser att en möjlig avkastning efter en lång paus kommer att ske med en minskning av lönen. Jag tror att ledningen för den röda och blåen inte kommer att dra en sådan situation. Har lidit

Det är uppenbart att alla vägar leder romerska Eremenko i “Spartacus” Massimo Carrera.

För det första, sedan februari i Moskvas klubbsystem, hyrs Sergei Eremenko, romers yngre bror, från Jurmala “Spartak”. Det påstods att Carrera personligen var intresserad av överföringen av den 18-årige killen.
Känd fotbollsagent Alexander Manyakov i en intervju för Bobsoccer tänkte omedelbart: “Det verkar för mig att detta samtal på mitten av bröderna Eremenko. Dessutom är agenten Roman-Marco Trabukki, som är mycket nära dagens “Spartacus”.

Ja, för det andra, Trabukki. Det är ingen hemlighet att Marco är vänner med Massimo och är en av de mest aktiva leverantörerna av kadrer i den röda och vita klubben. Dessutom handlar den italienska agenten fortfarande om Roman Eremenko. Den andra dagen reflekterade Trabukki på sannolikheten för hans kunds övergång till “Spartacus”.

För det tredje är Roman Eremenko bara 31 år gammal. Vid 32 års ålder gick Eshchenko och Samedov till Spartak. Finns det några frågor för dem? Om erfarna fotbollsspelare ordnar huvudtränaren och uppfyller alla spelkrav, så ser ingen i sina pass.