Ostrava vill gå till Dukla och förstärkningarna, hjälpa till med försäljningen av Frydrych?

“Situationen är komplicerad, men vi tror att vi på måndag kommer att komma för att blockera överföringar för att få det bästa på planen”, säger Matouš Hába.

Och han tillägger: “Vi kommunicerar intensivt med Radek (Korytarens tränare).Om låsa inte fungerade, tränare vet att han måste arbeta med alla varianter, även om det var tvungen att ge monteringen samman under tryck. ”

Under de senaste dagarna, nämligen förberedelse Banik inblandade vänster försvarare Jaroslav Machovec och mittfältaren Richard Lasik . 29 år Hookworm arbetat i den tjeckiska Budejovice sista 23 år gammal LASIK kom från Slovan Bratislava och har erfarenhet av italienska Brescia.

Med ett team av tränare och baníkovský elev Thomas Mičola, men han fortfarande doléčuje skador.

“Jag ringde ett par veckor efter att förbättra och efter tävlingen i laget.Jag är nöjd och jag tror att våra spelare kommer i framtiden hjälp kvalitet föreställningar för oss att gå i tabellen ovan “, säger Radomir Korytar. “Och kanske LASIK Slovan’m verkligen förvånad det gavel spelare, jag är mycket nöjd med det, inte bara till sin karaktär, men också hans karaktär.”

Men om Banik missade överföringar oblockerade, skulle han tränare bypass inte bara några nya förstärkningar, men även utan Vaclav Ježdík att han får som Ostrava gick med i klubben, men också för att förbjuda överföringar det berör.

“Det skulle komplicera allt, rider är en mycket viktig aktör. Ledaren på planen och i kabinen bredvid mig Pavlenko och Frydrycha min högra hand “, säger Radomir Korytar som räknas i motsats till måndagens match på Dukla proppen Michal Frydrych.Förra gången spelade inte på grund av skada, förutom mer spekulationer om hans avgång från Ostrava. Just nu spelet Slavia.

“Freda fjorton dagars tränare och för mig är det fortfarande dominerar Banik”, sa han, men Korytar.

“Jag sprang rykten om att han lämnar och Jirka Pavlenko. För honom är det så att åtminstone under hösten kommer att förbli med oss, vi vill bygga vidare på det “, säger Matthew Haba.

“Tvärtom, i spelet utöver spelarna nämnda två andra namn som kan expandera cadre,” sade en medlem av klubb styrelse. “Namnen han kunde men inte för sig själv”, sa tränaren baníkovský Korytar.