Överföringsöverföringar

“Liverpool” höll den bästa överföringskampanjen i England. Laget, som nåde Champions League-finalen, behöll alla ledare, förvärvade flera toppspelare och slutligen har ett klipp för kompositionens rotation. Jürgen Klopp satte det spektakulära spelet, men hittills utan troféer. Under den nya säsongen kommer situationen att förändras.

Överföringsöverföringar

Jürgen Klopp har aldrig varit en anhängare av dyra inköp, men tiden dikterar sina regler. För fyra nykomlingar, “Liverpool” på sommaren överfört cirka 200 miljoner euro. Lägg till här en postöverföring Virgil van Dyke i början av året och ta emot utgifter på nivå med “Manchester City”.

Scouting team i Liverpool har nyligen vant att det nästan inte gör misstag med överföringar. Sannolikheten för misslyckande är minimal och den här gången.

“Reds” efter pesten med målvaktarna fick potentiellt den bästa målvakten i världen Alisson. Sant, förvirrad av det faktum att brasilianen bara spenderade en säsong på högsta nivå. Innan det var han en säkerhetskopia av Wojciech Szczesny.

Den andra systembildande spelaren är Nabi Keita. Guinean bör bli den avgörande artisten för laget i flera år. Potentiellt är detta också världens bästa fotbollsspelare i sin position. Även nu främjar enheterna bollen bättre än Nabi gör. Det var han som var huvudorsaken till framgången för “RB Leipzig”.
Fabigno kommer att bli en avskräckande mittfältare i Jurgen Klopp-systemet. Men bli inte förvånad om brasilianen får fotfäste i kompositionen och i en annan position. Fabigno är en av de mest mångsidiga spelarna i världen. I “Monaco” var ursprungligen en extrem försvarare, men utvecklades till en av de mest intelligenta artisterna i centrallinjen i ligan.

Slutligen, Jared Shakiri – den mest kontroversiella överföringen, men enligt dagens standarder på 15 miljoner euro – ett öre. Det här är hur mycket Liverpool betalat för en begåvad schweizare som måste inse sin enorma potential. Ett stort plus Shakiri är att han kommer att ge den tyska specialisten variationen i angrepslinjen och vinsten från bänken utan stor förlust i kvalitet.