Ronaldo var ledare för “Real”

FIFA tillkännagav tio sökande till priset till världens bästa spelare för perioden 3 juli 2017 till 15 juli 2018. Intrigue i kampen för huvudpriset är bara i hatarna Cristiano Ronaldo. Alla andra förstår att den idealiska spelaren inte bara får den här utmärkelsen, utan också “Golden Ball”. Detta är den skäligaste balansen för fotbolls historia.

Ronaldo var ledare för “Real”

Det är logiskt att den spelare som besegrade Champions League-finalen skulle bli vinnaren. Cristiano ledde “Real” till den fjärde i fem års seger i den största europeiska tävlingen. Ronaldo gjorde i varje match för sin klubb innan semifinalerna i Champions League. Portugisiska blev den första spelaren i turneringen, som lyckades slå motståndarnas port i elva på varandra följande spel. I samma Champions League gjorde Ronaldo det historiska hundra målet i European Cup – den första i fotbollshistoria. 15 mål för hela turneringen denna säsong är plats.

Fenomenala mål till Buffon

Under lång tid var Cristiano inte ansedd som favorit i tävlingen för utmärkelsen till världens bästa fotbollsspelare. Om “Real” inte vann Champions League så hade portugiserna mycket få chanser, men allt förändrades efter konfrontationen med Juventus. “Creamy” declassed turintsev i det första mötet, och Cristiano gjorde det bästa målet i fotbolls historia. Även skeptikerna tittade på det ögonblicket och öppnade sin mun. En sådan boll och kastade portugisiska till toppen av världens fotboll och för den här säsongen.