Våren 2015 sade Vadim Vasiliev att han verkligen

Våren 2015 sade Vadim Vasiliev att han verkligen vill se en rysk fotbollsspelare i Monaco en dag. Men vid den tiden i vårt land fanns inga värdiga kandidater.

Nu blev chefs önskan sann. Han ville inte dölja det faktum att en sådan överföring till Cote d’Azur kommer att väcka en stor rysktalande diaspora och rita på “Louis II» stadion läktaren ytterligare stöd – och åskådaren och sponsring – och varför inte? Ja, och en imponerande våg av intresse i “Monaco” och Frankrikes mästerskap från Rysslands territorium rullade bara.

3 skäl till varför Monaco är det bästa valet för GolovinPhoto: Eurosport, Monaco

Vasiliev förstår: Under debutperioden kommer Golovin smidigt att gå in i ett obekant mästerskap – och ingen kommer att kräva från killen momentans toppfotboll. Kommer att vänja sig på intensiteten och andra egenskaper hos ligan och stilen för det nya laget, och för andra säsongen kan du dra några slutsatser om fördelarna med detta höga förvärv. Klicka på Golovin omedelbart ingen vågar.

43-årig portugisisk tränare Jardim tycker om att arbeta med unga spelare och avslöja sina bästa egenskaper. Detta är delvis sant för att komma in “Chelsea” Surrey, men egensinne av specialist och graden av trycket från den giftiga brittiska pressen kan leda till nedbrytning av Golovin. Under den första säsongen i en brutal och deprimerad NPS är det lätt att bryta drömmen om en blygsam kille om att spela i en utländsk toppklubb. Till helvete med allting.