Vid halvtid sjönk trollkarlarna

Gästerna tappade med tio poäng efter första kvartalet, Satoranský kom först på planen i början av den 11: e minuten. I början av den andra delen tog hans team den största defekten på tolv poäng. Vid den tiden gjorde den tjeckiska quarterbacken en rebound och missade sedan sitt enda skott, fouled och växlade.

Vid halvtid sjönk trollkarlarna till tre poäng (58:61) och den tredje 12-minuters matchen var jämn. I slutet av det kom Satoranský till domstolen för en andra och sista gång.

Matchen öde övertogs av Washingtons John Wall och Austin Rivers, som båda fick 10 poäng under det sista kvartalet och hjälpte till att göra 31:12 för gästerna att ta ledningen.Wall gjorde 28 poäng med nio assists, Rivers 18 poäng.

Ersättare Jeff Green fick 19 poäng och 10 returer, Bradley Beal bidrog med ytterligare 18 poäng. Förutom Green har Dwight Howard (11 poäng och 16 returer) också en dubbeldubbla.

Miamis Wizards slutade trematchserien i motståndarnas hallar och slutsatsen kom ut. ”Det var förmodligen en av våra bästa föreställningar under säsongen. Vi var inte rädda för att spela så mycket fysiskt, alla kämpade för en annan. Vi hade rätt tidpunkt för passeringarna, men mest av alla skottförsök, ”sa Scott Brooks, gästtränare.Hope levererades främst av Josh Richardson med 24 poäng, Rodney McGruder med en personlig rekord på 22 poäng och Wayne Ellington med 16 poäng. Hassah Whiteside lyckades med 15 poäng, 14 returer och fyra kvarter.

“Vi hade stunder när vi var i försvaret, men sedan fanns det ögonblick då jag inte kände igen vårt team alls,” sa Erik Spoelstra, en Miami-tränare. Florida-laget saknar Dwyan Wade igen, veteran frånvarande på grund av dotters födelse och 10 returer, det tog 21 minuter. O. G.Brook Lopez gjorde 20 poäng, Eric Bledsoe 15 poäng.

Stephen Currys skador mot torsdagens Milwaukee-match är inte allvarliga, men Golden State-quarterbacken missade minst lördagsmatchen mot Brooklyn . Undersökningen avslöjade en utsträckt ljumsk, som enligt tränare Steve Kerr skulle kräva bara några dagar för att pausa. Men det är fortfarande ett sår. Det är smärtsamt, det kommer inte att spela, sa Kerr. ”Han är själv besviken, men det kunde ha varit värre.Men det ser inte ut som en långvarig skada, resultaten av undersökningen är faktiskt goda nyheter, ”sa tränaren.

Warriors vann 116: 100 även utan Curry, precis som Quinn Cook var lysande under förra säsongen. poäng. Kevin Durant gjorde 28 poäng och 11 assists. Klay Thompson förbättrade sin balans med 24 poäng.

Joe Harris ledde Brooklyns poängstatistik med 24 poäng, medan Spencer Dinwiddie lyckades med 14 poäng och sex assists när han hjälpte en rebellisk amerikansk fotbollsspelare Colin Kaepernick på skorna.

Memphis ledde till att försvara hemmas oövervinnbarhet Mike Conley med en säsongsmaksimal på 32 poäng, Marc Gasol med 18 poäng, 12 returer och sex assists, och Garrett Temple med 17 poäng, inklusive de tre som skickade matchen till övertid.

J.J. Redick ersatte Covington med 20 poäng och var den bästa poängen för Sixers, Ben Simmons gjorde 18 poäng och 14 returer, och T. J. McConnell är på 16 poäng och sju assist. Joel Embiid gjorde 14 poäng i det andra övertidspelet under två kvällar, men gjorde bara fyra skott, vilket lägger till 16 returer.

LeBron James gjorde 25 poäng och var helt klart den bästa poängskytten i det vinnande laget och lägger sju returer. Brandon Ingram hjälpte 12 poäng och åtta returer. Kings leddes av den unga De’Aaron Fox med 21 poäng och sju returer, nybörjaren Marvin Bagley III.Willie Cauley-Stein lyckades göra 13 poäng och 12 returer.

Rockets förlorade bollen bara åtta gånger (så många hade de vinnande Spursen bara i det sista kvartalet), men de sköt med 33 procent framgång.

James Harden lyckades med 25 poäng, Eric Gordon 23 poäng och Chris Paul 13 poäng, alla långt under 50%. Clint Capela har en dubbeldubbla för 12 poäng och 17 returer. Carmelo Anthony saknades och enligt utländska journalister är detta hans framtid i Houston.

På den besegrade sidan av Thunder, Paul George och Steven Adams kom sällan överens om 20 poäng och 13 returer.Warren, en 25-poängs författare, rookie Deandre Ayton säkrade 20 poäng och 12 returer, men Devin Booker förblev bara på 12 poäng och nådde bara 12 skott genom försvaret. Till tresiffriga poäng har Booker flyttat tre från sin egen hälft: