Det verkar redan tidigare vara besväret och helvetet

Det verkar redan tidigare vara besväret och helvetet längtan från Maurinevsky United. “Djävlar” satte sig upp, gick upp och gick till attack. Men de första konkurrenterna från Sulscher är svåra att kalla fantastiska. Champions League väver vid horisonten, och förstärkning är absolut nödvändigt.
Nordmannen lovades att avsätta medel, och han börjar redan tänka på vem han ska bjuda in i sitt team. De sista överföringsfönstren var inte framgångsrika för klubben – konflikter mellan tränaren och ledningen brygde ständigt, vilket ledde till att “förstärkningarna” inte var. Låt oss fundera över vem som kommer att hjälpa mankunierna under det nya året.

Klubben drar redan nytta av ett ledarskapsbyte, och ny styrka i uppställningen hjälper bara till att skapa friskhet i spelet. United verkar trött, och många av dess artister verkar ointresserade av segrar.

Toby Alderweireld

Försvararen av Tottenham är ständigt förknippad med övergången till Manchester United. Detta är ingen slump: laget behöver en stark försvarare, och belgieren själv kommer att bli en fri agent i slutet av säsongen. Om “sporrarna” funderar på att sälja det, måste du göra det nu.

Vem kommer Ole Gunnar Solskher att skriva under i januari?

Den 29-åriga försvararen är mycket användbar för laget som missar i varje match. Med tanke på hans rykte och kontraktssituation verkar Toby Alderweirelds övergång mest troligt.

Kalida KULIBALI

Den talangfulla senegalesiska franskmannen från Saint-Dieu-de-Vosges lyckades göra sitt ljud med sina föreställningar i Napoli. Den 27-åriga försvararen lockar uppmärksamheten hos stora klubbar i Europa, inklusive United.

Napoli har redan erkänt att de vägrade “djävulen”. Antydan är tydlig: om Solskjer vill stärka truppen, måste han gaffla ut. Kanske kommer Coulibaly att kosta ännu mer än Alderweireld.

Coulibaly är en fysiskt kraftfull och pålitlig spelare. De säger att Special tänkte på honom.

Sergey MILINKOVICH-SAVICH

Lazio-mittfältaren Sergei Milinkovich-Savich har funnits länge: serberna anses med rätta vara en av de mest begåvade fotbollsspelarna i Europa. Ny Modric? Bestäm själv. Men en sak är klar: Savich kommer inte att vara lång hos italienarna.