Kommer Baros i basen? Jag kommer inte säga, fel Ostrava tränare Panik

Han åkte inte ens till Prag, han stannade här i Wallachianerna, så jag hoppas att den friska luften var bra för honom och att han kommer att visa det. ” “Milan gillar inte att förlora och kommer att göra allt på planen för att vinna sitt lag,” sa Panik. ”Kanske saknade vi lite av hans våldsamhet, aggressivitet och idrottshinder. Sist men inte minst missade vi hans mål.

Miner slog Opava i National League förra säsongen 3: 0 och 1: 0. Men tränaren Bohumil Panik vägrar att vara en psykologisk fördel för Ostrava-fotbollsspelare.

”Opava har också fått förtroende i tidigare matcher. Hon återvände från Bet365 Brno till sitt stadion.Det kan fungera två gånger, men det är mer till sak. ”Tränaren sa att även om det finns en enorm rivalitet mellan de två klubbarna, är det alltid tre poäng. ”Men eftersom vi är närmast Opava och Karviná är spänningen något högre. Jag tar det som ett litet mästerskap i Schlesien. ”

Duellen mellan de eviga rivalerna i Hradec Kralove och Pardubice äger rum endast i den näst sista höstomgången, som kommer att lyckas på Hradec Kralove All-Sport Stadium på söndag kommer att bli årets okronade kung.

en skål med våg till sidan av en av rivalerna. På balans hittills har Hradec Králové som vikt en vårseger på motståndarens plan, vilket i sin tur kan skryta med att det var bättre i slutet av förra årets andra liga. Han slutade fjärde, en poäng före Hradec.

Men han kommer till matchen från en högre position på söndagen, då han rankas som tredje efter runda 14. Pardubice är “upp till” femte, men poängskillnaden är försumbar, Hradec har bara en poäng till.

“De är av hög kvalitet.De har varit tillsammans länge och visar att om något görs konceptuellt bär det frukt “, säger Hradec-tränaren Zdenko Frťal.” Det ger tillräckligt med chanser för unga, löpande spelare. Han har bra break-spelare. Så vi måste vara försiktiga med bollförlusten mitt i fältet, säger Pardubice-tränare Jiří Krejčí. Spring. Detta är den näst sista höstomgången, höstens del av tävlingen stängs om två veckor. För Hradec är matchen på Znojmo-planen – More info here.

Nyckeln till höstens balans kommer dock att ligga på planen i en upphetsad duell. ”Ur tränarens synvinkel är poängen att pojkarna har huvudet korrekt justerade.Även om de vet hur man gör det i Hradec, kan de bara vinna sina vinster på sin plan, men de kommer till All-Sports Stadium imorgon med ett handikapp: de har ännu inte besegrat sin rival i en ligamatch i modern historia.