Liberec mer exakt och komplicerade motståndarens

Det skulle vara synd att förlora poäng i en sådan match, säger Liberec-tränaren Zsolt Hornyák, som återvände till bänken efter en två-matchstraff för att ha kritiserat domaren efter matchen mot Slavia. vinnaren av duellen i Příbram-tränaren Vlachovský gjorde två förändringar i mellersta raden, där istället för Machalík och Rezek dök Sadilek och Kalabiska. Liberec-serien saknade den straffade Breite, som ersattes av Nešický. Slovácko försökte attackera sidorna, handlingarna saknade hastighet och mer exakt slutpass.Mitt i fältet kombinerade Liberec mer exakt och komplicerade motståndarens hetta genom sin aktivitet i personliga slagsmål.

Gästerna fick gradvis territoriell överlägsenhet. Slovan gjorde det första målet efter en halvtimmes spel efter den första allvarliga chansen på en hemmafel. Efter Pešeks mitt från vänster sida, träffade den fria Nešický det övre hörnet med sitt högra hörn.

”Även om jag skjuter min höger fot oftare. Men den här gången passar det bra till vänster. Jag är mycket glad över mitt första ligamål, ”kommenterade Nešický, som gick till Liberec före säsongen från Táborsko.Tyvärr, genom att inte ändra straffen, förlorade jag vårt lag med en poäng, ”berättade Kuchta till reportrar efter matchen. “Jag riskerade att hoppa till vänster med en straff och det gick bra,” sa målvakt Filip Nguyen, som inte hade gjort ett mål i de tre senaste matcherna.

. Motståndaren tvekade inte. Vi spelade mer aktivt under andra halvåret. De attackerade fler motståndare. Spelet var bättre för oss. Matchen bröt under de senaste femton minuterna när vi inte ändrade de två chanserna i form av ett straff och ett skott av Marek Havlík.Därför förlorade vi, ”såg tränaren Vlachovský från Slovácko orsakerna till förlusten under hans coachingavsked. ”Jag berättar först mina kunskaper till de spelare som jag kommer att analysera matchen med. Det kommer också att vara en förberedelse för torsdagens cupmatch, där vi återigen möter Liberec. Vi kommer att vilja vinna, ”sa Svědík. som laget tar över på söndagen.