Medan Pogba hoppas kunna återfå form under Sulschers ledning

Låt oss vara ärliga: du kan lägga till minst sex United-representanter på listan, men ingen annan har besviken som Paul Pogba. Vi tvivlar inte på att mycket är kopplat till en svår relation med Jose Mourinho, men fransmannen måste själv ta ansvar för den aktuella formen.

Det är svårt att säga vem som har mest skylden: nu är det svårt att komma ihåg när sista gången Pogba dominerade matchen.

Medan Pogba hoppas kunna återfå form under Sulschers ledning, och han har mycket att göra för att få fansens kärlek. Han strålade i “Juventus” och det franska landslaget, men det kommer knappast att trösta fans på “Old Trafford”.

Kennedy (Newcastle “)

De största besvikelserna i Premier League den här säsongen Foto: Fourfourtwo.com

Förra säsongen räddade Kennedy nästan ensamstående Newcastle: hans ankomst i januari höjde laget till nya höjder, och han gjorde eller hjälpte till i 13 matcher. När hyresavtalet förlängdes för den nya säsongen var fansen jublande.

Det är svårt att säga vad som gick fel: kanske stör självförtroende eller kanske den förtryckande negativiteten som råder i staden, men Kennedy ser inte ut som sig själv. Spelar mer, gör han mindre och gör för många extra handen.

“Jag tror inte att det är en förlust av självförtroende, även om han själv förstår att han inte spelar bra,” konstaterade Rafa Benitez diplomatiskt efter att ha besegrat Huddersfield. Tränaren själv medgav att han bad brasilianeren att försvara mer, men detta är ingen ursäkt.

Det finns ingen vila denna säsong för Fulham – det finns färre mål, och laget har redan släppt mer än två mål per match. Men hur mycket inspiration fanns det efter att ha kommit in i Premier League!

Med problemskydd är detta inte nyheter. Men varför misslyckas mittfältet där den begåvade Jean Seri från Nice registrerade sig? Men han blev inbjuden till sina klubbar i Champions League, men ivorianen förfördes av London.

Nej, Jean Sery var inte uppriktigt dåligt, men i september och oktober flyttade han in i kategorin “medelmåttighet”. Hans ursäkt? Inngroda naglar, som gör det svårt att spela i kylan.

Dessutom undersöker fotbollförbundet möjligheten till oärligt bedrägeri under överföringen. Inte det bästa slutet på året för Seri.