Jeff Skinner från Carolina

Pastrňák fick den första poängen i den 17: e minuten av passet i matchen Boston mot Toronto . I hörnet kämpade han pucken i strid med försvararen Morgan Reilly, cirklar runt målet och uppmanade Patrice Bergeron att flyta.

I den andra perioden höjde han först i den 26: e minuten med ett icke knäande skott till 2: 0 genom att placera ett skott från vänstercirkeln under toppstången. “Det var det tuffaste skottet jag någonsin har sett,” sade Torontos målvakt Garret Sparks.

Fem minuter senare körde en Miner-inföding till den bakre polen i ett magspel på Marchands midja och hamnade i det upptäckta målet. Hattrick krönade ett skott från vänster 55 minuter in i matchen.Poängen stängdes av den svenska anfallaren Joakim Nordström, vars mål var David Krejčís centrum. Han spelade in sin tredje hattrickkarriär i NHL och tilldelades kvällens största stjärna.

Som sjätte spelare i klubbhistoria lyckades Pastrňák vinna Toronto hat trick både i ordinarie säsong och i slutspelet. “Jag älskar brottning mot Toronto, det är mycket roligt”, log den unga tjecken, som har en balans på 1,42 poäng i duellen med Maple Leafs, inklusive slagsmål i knockout-scenen.Under våren, i den första omgången av slutspelet mot det kanadensiska laget, gjorde han 13 poäng i sju matcher, inklusive sex poäng (3 + 3) i den andra duellen.

Jeff Skinner från Carolina, Alexander Ovechkin från Washington och Tim Meier från San Jose. Han är sjunde i den kanadensiska poängen med 21 poäng. Hans lagkamrat från Bergeron har förbättrat sin poäng till 24 med ett mål och två inspelningar, och med Mike Rantanen i Colorado är de mest produktiva NHL-spelarna.Nummer ett Tuukka Rask bad om några dagar ledigt, så Bruinerna kallade en 21-årig inföding i Prag från en gård i Providence i AHL. ”Det är det bästa som någonsin har hänt mig. Jag har drömt om den här dagen sedan jag började hockey. Jag är upphetsad, sade prinsen innan matchen.

Målman Rittich var inte för mycket för sin femte seger under säsongen. Den femte Calgary triumfen av de sex senaste duellerna bestämdes av Los Angeles på den tredje minuten av försvararen Travis Hamonic.

”Jag var inte så upptagen eftersom vi spelade väldigt bra. Beci blockerade många skott och rengörde zonen perfekt.I slutet av den andra perioden hittade den spartanska avkomman en fri Patrice Hörnqvist bakom mållinjen på höger cirkel och slog Darcy Kuemper med ett snabbt skott. i Montreal 4: 5.

Även det andra försöket under den nya tränaren Jeremy Colliton misslyckades med att stoppa Chicago ishockeyserien, som efter lördagens 0: 4-förlust i Philadelphia sju på varandra följande dueller. På bara 33 ersatte den yngsta NHL-tränaren nyligen den respekterade Joel Quenneville. Men kastningen i tränares position har ännu inte väckt Blackhawks.

Det sista målet fångades av den felfria målvakten Brian Elliott, som behövde 33 ingripanden för sin 38: e rena karriär.