Finländarna var bättre på allt, medgav tränare Říha efter det andra nederlaget

Killarna ville verkligen och trodde att de skulle attackera motståndarna och få rullarna som i Prag, men finländarna spelade väldigt bra, ”uppskattade han prestationen för Říha hemmalaget.

desto bättre, men det fanns faser när vi tappade det och misslyckades både i mitten och i försvarszonen. Men vi uppfyllde inte det vi sa, ”påminde Říha. ”De närmade sig det mycket bra, jag vill också berömma Bartošák. Trots att han fick tre mål tog han upp många chanser. Vi förde dessa mål till honom själva. Jag skulle vara hårdpressad för att hitta någon från angriparna, vi hade en chans framför oss och vi kastade den, sade han.

Tjeckiska hockeyspelares sista rival är Ryssland på söndagen.Korten delas klart ut – församlingen har redan en viss turneringsprioritet, Říhas val kommer att sluta oavsett resultatet av det sista. Naturligtvis har vi inte råd att öppna den och gå till dem så långt och konsekvent. Vi ska försöka räkna ut något. Detta är den sista matchen, ryssarna klarar sig mycket bra i skridskoåkning och kombination, men vi måste anpassa taktiken till den. Och det kommer att bero på spelarna hur de kan göra det, ”tilllade Říha.

Även om Lalkovič klarar av en konditionbrist efter achils skador, har han två gånger visat sin Sportingbet potential som en växlande spelare. Jílek hade råd med lyx mot Opava – för första gången lämnade han trädgårdsmästaren Zahradníček på bänken, vars atletiska uttryck hindras av låg effektivitet – han fick en enda hjälp under säsongen.

Och Plšek, killen som drog laget i europaliga-kvalet sista 11 mål förra säsongen.

Slåss om fläckar? Samma träning…

Jílek har ingen annanstans att nå. Tvärtom, det öppnar upp ett brett utbud av alternativ, även om det mot Opava bara var en 2: 2-dröm.Men tidigare i Karviná 3: 2-seger där alla tre spelarna deltog, vilket är ett unikt fotbollsmatch.

”Frågan om utbyte handlar inte om tränarens lycka och kvalitet, utan om de växlande spelarnas kvalitet. Om du har kvalitet på bänken kommer det alltid att ge dig något. Om du inte har någon skillnad finns det ett antagande att du inte kommer att ha en lycklig hand, säger Jílek. ”Vi har också Martin Hála, Roman Polom, Juraj Chvátal och Michal Surzyn i sjukfrånvaro. Men framåt fick vi chansen att göra något åt ​​spelet. Bra för tränaren, ”nickar han – Read more.

Vilka spelare han kommer att visa i Teplice på söndag (15:00) är inte tydligt, vilket är en fördel. ”Med ankomsten av Lalkovič är bänken redan konkurrenskraftig, det är möjligt att byta post för post.Tränare har val, de kan skicka fem sex spelare från bänken. Förbättring av teamet kan ses. Nu ska vi inte göra ursäkter, säger Texl.

“Tävlingen kommer att hämta de andra spelarna. Jag hoppas att vi kommer att ha bra resultat tillsammans, ”sa Lalkovič förstärkning för klubbens webbplats.

Texl förnekar dock att kampen för fläckar skulle återspeglas i en ännu större körpraxis. “Det är likadant.” – More info

Inte alla inlägg är dubbla

Fortfarande har Sigma inte alla dubbla inlägg av hög kvalitet.Särskilt bakom den sköldliga mittfältaren Lukáš Kalvach finns det ingen adekvat ersättning och därför spelar han allt, även om han inte är i toppformen från förra säsongen.

han försvann. Naturligtvis kan Jílek ersätta honom med Texel, men han vill inte skada lagets axlar med okänsliga träffar. Liksom i de tre sista fallen: när hanakerna var tvungna att rotera, ordnade han rangordningarna till tre försvarare. ”Vi samlar ofta först och tvingas reagera på matchutveckling, vilket alltid är svårt.Vem kan göra det kan hoppa, betonar Jílek.

Teplice-receptet? “Spela aktivt, förenkla spelet något, bara trycka hårdare för att avsluta för att skapa fler fotograferingssituationer,” säger han. ”Vi har de flesta spelare som vill bete sig på ett konstruktivt sätt, och det fungerar inte alltid och rivaler vet det. Varje spelare måste visa att han vet vad som spelas och hur vi vill bete oss på utsedda områden. Om vi ​​inte förstår, kommer vi alltid att dra i den kortare änden. Det skulle vara dags för oss att visa det nu.

Om det inte fungerar direkt, tveka inte att använda bänkkraften.